Nieuws / bedrijfsinformatie

DSIT doet mee aan NLdoet 2017

DSIT doet mee aan NLdoet 2017

Vrijdag 10 maart vindt 'NLdoet', de grootste vrijwilligersactie van Nederland plaats. Ook DSIT zal dit jaar bijdragen aan een leefbare samenleving. Door deze bijdrage kan een maatschappelijke organisatie via onze hulp doelen realiseren die op eigen kracht niet of moeilijk haalbaar zijn.

Lees verder

Een kijkje in het datacenter van Facebook

Een kijkje in het datacenter van Facebook

Het Amerikaanse social media platform Facebook telt op dit moment wereldwijd circa 1.86 miljard actieve gebruikers. Dit betekent veel data, heel veel data.. zeg maar gerust een enorme hoeveelheid aan data wat per seconde verwerkt moet worden. Dit gebeurt in enorme datacenters wereldwijd. Maar hoe zien deze datacenters er eigenlijk van binnen uit?

Lees verder

Een trip naar China

Een trip naar China

Wij zijn al jaren de nummer één importeur van serverkasten vanuit China naar ons kleine kikkerlandje. Onze directie reist dan ook regelmatig af naar het verre zuiden van China om daar onze fabrikanten van onze serverkasten te bezoeken. Voornamelijk om onze kwaliteit te bewaken. De wensen van onze klanten te bespreken en in te spelen op de steeds grotere vraag naar onze producten.

Lees verder

DSIT blijft groeien!

DSIT blijft groeien!

DSIT B.V. is sinds 2008 actief met het importeren en distributeren van patchkasten en netwerk accessoires. Wij doen dit via onze diverse webshops voor Nederland, België en Duitsland. Onze producten worden voor kleine tot grote projecten in heel Europa geleverd.

Lees verder

Weet waar je koopt!

Weet waar je koopt!

Online een internet kabel kopen wordt steeds polpulairder. Een van de redenen hiervan is dat online kopen steeds betrouwbarer wordt want tegenwoordig moeten webshops verplicht ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Een goede webshop bied service, houdt voorraad, heeft een klantenservice en support.

Lees verder