Kabelriem - zwart

Beschikbaarheid
Op voorraad
SKU
DS-Kabelriem
Wanneer er veel bekabeling wordt geplaatst in een serverkast kan dit ten koste gaan van het overzicht. Kabelmanagement zorgt ervoor dat de bekabeling niet door elkaar gaat hangen en op een professionele wijze kan worden weggewerkt. De inrichting van de bekabeling in een serverkast is op deze manier altijd gestructureerd en overzichtelijk.
 • Aantal: 1
 • Kleur: zwart
 • Lengte: 150 mm
 • Breedte: 20 mm
 • Diameter: 31-37 mm
Gerelateerde blogartikelen (2)

Product Specificaties

SKU
DS-Kabelriem
Kleur
Zwart
Wordt verstuurd per
Pakket
Laat uw eigen review achter!
U reviewt:Kabelriem - zwart
U beoordeelt:
 • Kabelmanagement – van kabelgoten (cabletrays) tot tiewraps

  Kabelmanagement – van kabelgoten (cabletrays) tot tiewraps

  Kabelmanagement is een belangrijk onderdeel bij het inrichten van een serverkast. In de regel zal het gebruik van kabels op maat de oplossing zijn. Dit is alleen niet verstandig met oog op de toekomst. Als de patchkast een aantal meters verplaatst moet worden, door bijvoorbeeld een verbouwing, zouden alle netwerkkabels opnieuw aangeschafft en aangesloten moeten worden. En dat wilt u natuurlijk niet! Als u gebruik maakt van bijvoorbeeld een kabelgoot, kunt u de overlengtes van de kabels netjes oprollen en bij behoefte weer van de houder afwikkelen. Kabelmanagement biedt structuur en overzicht en zorgt ervoor dat u efficient aan uw netwerk kunt werken, ook in de toekomst.

  Lees verder
 • Hoe richt ik een 19 inch serverkast in?

  Hoe richt ik een 19 inch serverkast in?

  In een serverkast wordt gebruikt gemaakt van verschillende apparaten die centraal en veilig worden opgeborgen, onder andere een server en een ethernet switch. Wij krijgen vaak de vraag: "Hoe richt ik een serverkast in?" Omdat dit geheel afhankelijk is van uw persoonlijke wensen en welke apparaten u gaat plaatsen, bestaat voor het inrichten van een serverkast geen standaard beschrijving. Elke inrichting is dus maatwerk. Voor het optimaal inrichten van een serverkast zijn wel diverse accessoires nodig. In dit artikel lichten we de meest gebruikte accessoires voor u uit.

  Lees verder
Bijpassende accessoires