Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Weet waar je koopt!

Weet waar je koopt!

Online een internet kabel kopen wordt steeds polpulairder. Een van de redenen hiervan is dat online kopen steeds betrouwbarer wordt want tegenwoordig moeten webshops verplicht ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Een goede webshop bied service, houdt voorraad, heeft een klantenservice en support.

Online een internet kabel kopen wordt steeds populairder. Een van de redenen hiervan is dat online kopen steeds betrouwbaarder wordt want tegenwoordig moeten webshops verplicht ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Een goede webshop bied service, houdt voorraad, heeft een klantenservice en support.

Waarom DSIT?

DSIT B.V. kan met trots stellen dat zij een bedrijf zijn met 100% focus op E-Commerce en dus het optimaal bedienen van online klanten centraal stellen. Zo zijn wij bijvoorbeeld altijd bezig onze webshops te beteren en te vernieuwen, waardoor de klant sneller de gewenste producten, den benodigde informatie kan vinden. Via onze diverse internet winkels adviseren wij klanten en verkopen serverkasten en patchkasten, kabels en toebehoren in heel Europa. In Nederland en België zijn wij marktleider. Daarnaast hebben we inmiddels ook voet gezet in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.


Wij beschikken over een grote voorraad en kunnen daarom snel leveren. Daarnaast hebben we IT geschoolde medewerkers aan de telefoon en is ons geen enkele vraag te gek. Dagelijks versturen wij tientallen pakketten en pallets met UTP kabels, serverkasten en accessoires na volle tevredenheid van onze klanten.


En beloven we je iets? Dan komen het na!

Heeft u vragen, specifieke wensen of grotere aantallen nodig? Neem dan graag contact met ons op!