Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Mini patchkasten

Mini patchkast kopen? Eenvoudig en snel online!

Wanneer de ruimte voor het plaatsen van een patchkast beperkt is, dan kan een mini patchkast uitkomst bieden. Een mini patchkast, ook wel patchkast klein genoemd, is eenvoudig in een kleine kamer te installeren en biedt de server toch dat deel extra bescherming. Bescherming tegen vocht, stof en ook mogelijkheden om een extra koeling in te bouwen bij een mini patchkast. En dat is natuurlijk nooit verkeerd. Het is verstandig om voor een mini patchkast te kiezen als u een server heeft, maar niet voldoende ruimte om een volledige serverkast te plaatsen.

Mini patchkasten kennen hetzelfde design als de grote variant, alleen zijn mini kasten verkrijgbaar als zijnde 12U mini patchkast en 15U mini patchkast. Dit maakt dat mini kasten uitermate geschikt zijn om onder het bureau te plaatsen.

Waarom een mini patchkast?

Als de plaatsbare ruimte beperkt is en u een nieuw netwerk wilt gaan installeren, dan kan er gekozen worden voor een 10 inch patchkastwand patchkast of voor een mini patchkast. Een mini patchkast is dieper en verkrijgbaar met een glazen én geperforeerde deur, hierdoor zijn mini patchkasten ook geschikt voor het plaatsen van servers, wat bij wandkasten niet het geval is.

Als u medewerkers in dienst heeft dan is het verstandig om alle informatie centraal op te slaan. Een server is goed te beveiligen tegen hackers en ook is een server ideaal om backups te maken. Daarnaast kunt u met een server meerdere computers toegang geven tot een centrale database.

Een server, mini patchkast plus het aanleggen daarvan is vaak niet zo kostbaar dan u denkt. Daarnaast brengt het u vele voordelen en is het belangrijk om te kiezen voor een goede oplossing voor uw IT huishouding.

Waar kunt u uit kiezen?

Het assortiment van een patchkast klein mag dan wat minder groot zijn als van de standaard 19 inch patchkasten, toch is er voldoende keuze. U kunt een patchkast of een patchkast klein kiezen die bij uw stijl past en dat op de plek geplaatst kan worden waar het haar werk goed kan doen.

Er zijn ook verschillende accessoires te verkrijgen bij de kleine patchkast aangezien het alsnog een 19 inch model betreft. Dat is natuurlijk wel van groot belang om een kleine patchkast netjes en gestructureerd in te kunnen richten. Het is goed om te ontdekken welke verschillende kleine patchkasten er zijn. Wij weten zeker dat u de juiste kleine patchkast zult kiezen. Zeker als u de hulp inschakelt van onze professionele helpdesk.

Wacht niet langer met een kleine patchkast!

Ontdek nog vandaag wat de mogelijkheden van een eigen server en een patchkast klein voor uw bedrijf, organisatie of instelling kunnen betekenen. Het is goed om te ontdekken welke verschillende kansen en opties er allemaal zijn om een goede automatisering op te zetten. Richt het allemaal goed in en schakel hierbij eventueel de hulp in van een specialist.

Vragen over een kleine patchkast?

Heeft u nog verdere vragen of behoeft u extra informatie om een kleine patchkast te kopen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze bekwame medewerkers zitten klaar om u verder te helpen via de chat, e-mail of telefoon.