Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

12U Mini Patchkast

per pagina

12U patchkast eenvoudig online bestellen?

Een 12U patchkast, ook wel een 12U rack genoemd, is een ideale oplossing voor als er beperkte ruimte is om een patchkast te plaatsen. Doordat mini patchkasten een beperkte hoogte hebben zijn deze ideaal om onder een bureau te plaatsen.
De beperkte hoogte maakt dat een mini server rack de meest geschikte kast voor kleine netwerkoplossingen. In een 12U patchkast kunnen tot 12 units is gemonteerd worden. Deze type mini patchkast is verkrijgbaar in verschillende dieptematen en met glazen of geperforeerde voordeur.

De verschillen in 12U patchkasten

Onze 19 inch 12U mini patchkasten zijn standaard altijd 600mm breed en 635mm hoog. Voor de dieptemaat kan er gekozen worden uit 800mm of 1000mm diepe varianten. Welke u moet kiezen hangt af van de diepte van de apparatuur die erin gemonteerd gaat worden. Houd hierbij ook rekening met de bekabeling aan de achterzijde, zodat deze niet in de knel komen.

De keuze voor een patchkast met glazen deur of geperforeerde deur hangt af van de plek waar de patchkast komt te staan en wat er aan apparatuur in komt te hangen. Servers kunnen veel warmte produceren welke snel de kast moet kunnen verlaten. Een geperforeerde deur is dan aan te raden vanwege de ventilerende functie. Is geluid reductie belangrijker, bijvoorbeeld omdat de patchkast in een kantoorruimte komt te staan, kies dan voor een glazen deur

Bent u van plan de patchkast op te hangen, kies dan voor een 12U wand patchkast.

Op zoek naar een 12U rack?

Bent u op zoek naar een 12U rack en heeft u zelf niet de tijd of zin om deze in elkaar te zetten? Geen probleem, onze mini serverkasten worden namelijk altijd compleet afgemonteerd geleverd. Zo bent u verzekerd van een stabiel 12U rack welke enkel alleen geïnstalleerd hoeft te worden.

De professionele 12U mini server rack is een kast van 12 eenheden hoog. Deze hoogte komt neer op 634mm. Een 12U serverkast is onmisbaar binnen uw bedrijf wanneer u gebruik maakt van automatisering. Bescherm uw servers tegen stof en overige omgevingsfactoren.

Een 12U rack is leverbaar met een glazen- of geperforeerde deur en wordt gebruiksklaar afgemonteerd geleverd.

Bestel eenvoudig de gewenste afmeting

In onze webshop zijn 12U mini patchkasten in diverse varianten voordelig online te bestellen. Kiest u met behulp van de zoekfilter aan de linkerkant de juiste afmetingen om tot het gewenste model te komen. Wanneer u de mini patchkast met eventueel toebehoren op werkdagen voor 16:00 uur heeft besteld verzenden wij, in de meeste gevallen, de bestelling dezelfde dag nog.