Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Powerwalker UPS

per pagina

Noodstroomvoorziening (UPS) kopen?

Uninterruptable Power Supply, beter bekend als UPS, is een noodstroomvoorziening die uw elektronische apparatuur beschermt in geval van stroomuitval of stroompieken. Is de stroomuitval van korte duur dan kunt u onverhinderd doorwerken. Duurt deze toch langer, dan kunt u alle belangrijke data opslaan en het apparatuur op de juiste wijze afsluiten. Op deze manier voorkomt u defecten aan het apparatuur.

Waarom kiezen voor een UPS Powerwalker?

Een UPS van het merk Powerwalker staat bekend als een UPS met een uitstekende prijs-/prestatieverhouding. Bestaande uit meer dan 40 modellen die beschikken over een hoge kwaliteit waardoor u in elke situatie de juiste UPS kunt kiezen die uw apparatuur beschermt in geval van stroomuitval of stroompieken. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Geen probleem, neemt u dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van professioneel advies.