Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Powerwalker UPS

per pagina

Noodstroomvoorziening (UPS) kopen?

Uninterruptable Power Supply, beter bekend als UPS, is een noodstroomvoorziening die uw elektronische apparatuur beschermt in geval van stroomuitval of stroompieken. Is de stroomuitval van korte duur dan kunt u onverhinderd doorwerken. Duurt deze toch langer, dan kunt u alle belangrijke data opslaan en het apparatuur op de juiste wijze afsluiten. Op deze manier voorkomt u defecten aan het apparatuur.

Waarom kiezen voor een UPS Powerwalker?

Een UPS van het merk Powerwalker staat bekend als een UPS met een uitstekende prijs-/prestatieverhouding. Bestaande uit meer dan 40 modellen die beschikken over een hoge kwaliteit waardoor u in elke situatie de juiste UPS kunt kiezen die uw apparatuur beschermt in geval van stroomuitval of stroompieken. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Geen probleem, neemt u dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van professioneel advies.