Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Werken bij DSIT

Werken in een divers, energiek en internationaal team, verantwoordelijk zijn voor je eigen werkzaamheden, het krijgen van vrijheid om dingen te doen die je écht leuk vindt en de mogelijkheid om je talenten verder te ontwikkelen. Zijn dit dingen die je zoekt in een nieuwe baan? Kom dan werken bij DSIT! 

 

In de basis draait ons werk om serverkasten en kabels importeren en distribueren door heel Europa. Onze dagelijkse uitdaging zit in het bedienen van al onze afnemers. Dit doen we met een team van inmiddels 20+ DSIT’ers!  

 

Niet onbelangrijk: we houden van grapjes op de werkvloer, verjaardag traktaties, samen pauze houden en gezellige teamuitjes en borrels.  

Over DSIT 

DSIT is sinds 2008 importeur van patch- en serverkasten, accessoires, utp kabels, glasvezelkabels en netwerk gereedschap. Vanuit ons hoofdkantoor en 5000m2 magazijn in Almelo leveren wij onze producten in heel Europa. Van grote fastfoodketens en de fashionindustrie tot gezondheidszorg en de consumentenmarkt. Met ons brede assortiment voorzien we veel verschillende doelgroepen van de artikelen voor een goed IT-netwerk. 

 

Leuk om te weten 

✓ Internationaal georiënteerd  

✓ 30% vrouwen en 70% mannen 

✓ Jaarlijks opleidingsbudget van €1000 euro 

✓ Fanatieke personeelsvereniging  

✓ Van inkoop tot sales en transport; alle processen onder één dak! 

 

 

Vind de baan die bij jou past!

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.