Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

22U Patchkast

per pagina

22U Patchkast eenvoudig online bestellen?

Op Patchkast.be vindt u een ruim aanbod 22U patchkasten. Onze 22U serverkasten zijn te bestellen in diverse formaten, waardoor er altijd een passend formaat voor u bij zit. U heeft de keuze uit verschillende breedte- en dieptematen en een glazen of geperforeerde voordeur. Met een hoogte van 1200mm zijn ze ideaal voor het installeren van diverse netwerkoplossingen.

De diverse mogelijkheden van een 22U patchkast

Een 22U rack is verkrijgbaar met een breedte van 600mm of 800mm. Voor het monteren van de 19 inch apparatuur maakt dit niet uit, deze past altijd tussen de standaard 19 inch profielen. Het verschil zit hem in de 200mm vrije ruimte die u ter beschikking heeft bij de 800mm brede variant. Deze extra werkruimte maakt het makkelijker om apparatuur tussen de 19 inch profielen te plaatsen.

De diepte maat kiezen
Een 22U patchkast is verkrijgbaar met een dieptemaat van 600mm, 800mm of 1000mm. Welke diepte u moet kiezen hangt af van de diepste apparatuur die erin komt te hangen. Houd hierbij ook rekening met ruimte voor de bekabeling aan de achterzijde.


Type deur
Onze 22U patchkasten zijn verkrijgbaar met een voordeur van glas of een geperforeerde deuren. Gaat u gebruik maken van patch-oplossingen waarbij geen extreme warmte vrij komt, dan kunt u het beste kiezen voor een glazen deur. Deze verkleint stofontwikkeling in de kast en is geluid reducerend. Komen er meerdere servers in het rack te hangen, kies dan voor een geperforeerde deur. Deze zorgt voor een betere ventilatie in de kast.

Eenvoudig een bestelling plaatsen

Onze webshop is zorgvuldig ingedeeld zodat u eenvoudig de juiste 22U patchkast kunt bestellen. De zoekfilter aan de linkerkant helpt u met het kiezen van de juiste afmetingen van de patchkast. Daarnaast bieden wij diverse patchkast accessoires zodat u tevens de patchkast overzichtelijk en netjes kunt inrichten.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste patchkast en accessoires? Geen probleem, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!