Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

In- en opbouwdozen

In-opbouwdozen kopen?

Overzicht in netwerkbekabeling is absoluut geen overbodige luxe. Een eenvoudige manier om snel een overzicht te scheppen is door gebruik te maken van in-opbouwdozen. Op in-opbouwdozen kan men een nummer schrijven welke correspondeert aan het nummer wat staat op het patchpaneel.

In-opbouwdozen aansluiten

Voor het aansluiten van in-opbouwdozen zijn stugge kabels nodig. De stugge kabel wordt doormiddel van LSA aangesloten op in-opbouwdozen. Het LSA-aansluiten van stugge netwerkbekabeling Vanuit uw router, patchpaneel of ethernet switch trekt u een stugge internetkabel naar de gewenste kamer, waar de kabel uit de muur komt bevestigd u deze aan een in-opbouwdoos. Dit doet u door de kabel te strippen en vervolgens met een LSA tang op de juiste manier te bevestigen op in-opbouwdozen.

Shielded of unshielded?

Wanneer er gebruik wordt gemaakt van beveiligde netwerkbekabeling zijn shielded in-opbouwdozen een vereiste om de kabel beveiligd te houden. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van UTP bekabeling voldoen unshielded in-opbouwdozen.