Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

CAT6a bekabeling

CAT6a kabels kopen?

Wanneer het bekabelingsnetwerk dient te bestaan uit bekabeling van hoge kwaliteit, snelheid en stabiliteit zijn CAT6a kabels de beste keuze. CAT6a kabels zijn netwerkkabels die in staat zijn om gegevens over te brengen met snelheden van 10 GB/s bij doorvoersnelheden van 500 megahertz. Deze hoge snelheden maakt dat CAT6a kabels momenteel de beste netwerkkabels op de markt zijn.

Soepel of stug?

Indien er grote lengtes overbrugd moeten worden, waarbij niet wordt ingeleverd op kwaliteit en snelheid, is het verstandig om te kiezen voor CAT6a bekabeling op rol. Kabels op rol zijn standaard niet voorzien van connectoren. Wanneer connectoren bevestigd moeten worden op de kabel is een soepele kabel nodig, wordt de kabel gebruikt voor installatiewerkzaamheden (LSA) dan is een stugge kabel nodig.

Als de kabel in een kabelgoot komt te liggen en niet door de muur wordt getrokken kan er gekozen worden voor kant en klare CAT6a patchkabels. Met kant en klare kabels wordt tevens de frustratie van het aanknijpen van de connectoren voorkomen.