Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

CAT6a bekabeling

CAT6a kabels kopen?

Wanneer het bekabelingsnetwerk dient te bestaan uit bekabeling van hoge kwaliteit, snelheid en stabiliteit zijn CAT6a kabels de beste keuze. CAT6a kabels zijn netwerkkabels die in staat zijn om gegevens over te brengen met snelheden van 10 GB/s bij doorvoersnelheden van 500 megahertz. Deze hoge snelheden maakt dat CAT6a kabels momenteel de beste netwerkkabels op de markt zijn.

Soepel of stug?

Indien er grote lengtes overbrugd moeten worden, waarbij niet wordt ingeleverd op kwaliteit en snelheid, is het verstandig om te kiezen voor CAT6a bekabeling op rol. Kabels op rol zijn standaard niet voorzien van connectoren. Wanneer connectoren bevestigd moeten worden op de kabel is een soepele kabel nodig, wordt de kabel gebruikt voor installatiewerkzaamheden (LSA) dan is een stugge kabel nodig.

Als de kabel in een kabelgoot komt te liggen en niet door de muur wordt getrokken kan er gekozen worden voor kant en klare CAT6a patchkabels. Met kant en klare kabels wordt tevens de frustratie van het aanknijpen van de connectoren voorkomen.