Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

19 inch patchkasten

19 inch patchkast online kopen?


Een 19 inch patchkast is in de huidige tijd onmisbaar geworden, voornamelijk voor bedrijven. Een internetverbinding wordt tot stand gebracht door verschillende netwerkcomponenten.
Het is belangrijk om alle netwerkcomponenten goed te beschermen en veilig op te bergen. Het netwerk is immers het hart van de organisatie. Uw servers, telefooncentrale, UPS’en en overige apparatuur zijn netjes en overzichtelijk op te bergen in een 19 inch patchkast.

De voordelen van een 19 inch patchkast

  • Veilige en centrale opslagplaats voor al het netwerkapparatuur.
  • De 19 inch profielen zorgen voor een eenvoudige montage van het netwerkapparatuur en 19 inch accessoires in de patchkast
  • Eenvoudig overzicht en structuur aanin de UTP bekabeling.
  • Onderhoud en uitbreiding kan eenvoudig worden uitgevoerd door een netwerkbeheerder en / of installateur.

Welke afmeting patchkast is geschikt?

Breedte, diepte en hoogte
19 inch patchkasten beschikken over een 19 inch (48,26 cm) profiel. Dit is een profiel waar 19 inch netwerkapparatuur en accessoires in geplaatst kunnen worden door middel van kooimoeren. Voor de montage van apparatuur is naast de 19 inch profielen open ruimte beschikbaar.

Er zijn 2 type patchkasten in 19 inch leverbaar, de 600mm brede kasten en de 800mm brede kasten. Beide kasten beschikken over het zelfde type profiel, een 800mm brede kast heeft echter een verticale kabelgoot.

Wanneer het gaat over de diepte van een 19 inch serverkast en patchkast wordt er uitgegaan van de buitenmaten. De bruikbare / plaatsbare ruimte zal ongeveer 10 cm (100mm) afwijken van de buitenmaten. Hier dient dus rekening mee te worden gehouden wanneer de diepte bepaald gaat worden.

De hoogte van patchkasten, en netwerkapparatuur, wordt aangegeven in units. Op deze manier is snel en gemakkelijk te bepalen hoe hoog de kast moet zijn. Het heeft de voorkeur om een kast met meer units aan te schaffen dan benodigd is, met oog op de toekomst.

Het soort deur
Er zijn voor patchkasten 2 type deuren beschikbaar, de glazen deur en de geperforeerde deur. De geperforeerde deur zorgt voor goede ventilatie, waardoor warmte snel de kast kan verlaten, geluid wordt echter niet tot nauwelijks tegen gehouden. Glazen deuren zorgen ervoor dat er minder stof in de kast terecht kan komen, daarnaast wordt geluidsoverlast tegengegaan.

Een 19 inch patchkast voor de toekomst?

Gaat u een nieuw netwerk installeren en bent u bezig met de inventarisatie naar de mogelijkheden? Het advies is een 19 inch patchkast te kopen die niet alleen vandaag de dag voldoet aan uw wensen, maar die ook geschikt is wanneer er in de toekomst uitbreiding gaat plaatsvinden. Het is altijd de bedoeling dat de onderneming gaat groeien. Het is daarom niet uit te sluiten dat er meer werknemers worden aangenomen die ook gebruik gaan maken van het netwerk.

Wanneer vooraf rekening gehouden wordt met groei, scheelt dit in de toekomst kosten voor een tweede patchkast. Bovendien scheelt dit ook kosten voor de verhuizing van het netwerk naar een grotere kast. Dit is een tijdrovende klus waarbij er geen gebruik gemaakt kan worden van het netwerk. In deze tijd wanneer een netwerk onmisbaar is willen we dit zo veel mogelijk voorkomen!

Kies voor een 19 inch patchkast van uitstekende kwaliteit

In onze webshop vindt u alleen kwalitatief hoogwaardige 19 inch patchkasten. Wij willen patchkasten leveren waar u jaren profijt van heeft. Naast een 19 inch patchkast kunt u bij ons ook terecht voor overige accessoires, zoals UTP kabels en patchkast accessoires. Alles voor het inrichten van uw kast.

Wilt u een 19 inch patchkast kopen en heeft u vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Onze ervaren medewerkers zitten klaar om u verder te helpen via de chat, e-mail of telefoon.