Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Singlemode glasvezelbekabeling

Single-mode glasvezelkabel kopen?

Optical Single-mode (OS) bekabeling is de beste optie voor als er langere afstanden overbrugd moeten worden, bijvoorbeeld voor een glasvezelverbinding tussen twee vestigingen in dezelfde plaats of wijk. Single-mode is hiervoor beter geschikt dan multimode, doordat er gebruik wordt gemaakt van laserlicht in plaats van LED licht en de kern van een single-mode glasvezel nóg dunner is dan bij multimode. Ter vergelijking: de totale vezelgrote plus mantel is bij beide glasvezels is 125 micron (0,125 mm). Dit komt overeen met een mensenhaar. Echter de kern waardoor het licht verzonden wordt is bij single-mode slechts 9 micron in tegenstelling tot 50 micron bij multimode. Daarom staat er bij single-mode glasvezel ook vaak de aanduiding 9/125µ vermeldt.

De kern van een Single-mode glasvezel is zó dun, dat het licht alleen maar rechtuit door het midden van de kern verstuurd kan worden. En doordat laserlicht in staat is in één golflengte lichtsignalen over te brengen, kunnen er veel hogere snelheden behaald worden over veel langere afstanden. De lichtbron heeft nou eenmaal geen kans om te weerkaatsen tegen de wanden van de glasvezel kern.