Kabels

Ethernet kabel kopen?

Of u nu op zoek bent naar een UTP patchkabeltje voor thuis, een UTP kabel op rol, een glasvezel kabel met connectoren, een prefab glasvezel kabel op maat, etc., bij ons bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid aanbod ethernet kabels om overal een netwerkverbinding tot stand te kunnen brengen.

Naast het vinden van de juiste ethernet kabel, kunt u bij ons ook terecht voor de bijbehorende accessoires en gereedschappen.

UTP of glasvezel

Bij UTP-bekabeling wordt data verzonden via 100% koper aderparen of CCA aderparen (aluminium geleider met een dun laagje koper). Glasvezel is een nieuwere techniek waarbij de data razendsnel verzonden wordt met lichtpulsen via flinterdunne vezels van glas.

Glasvezel kabels zijn in staat om signalen over grote afstanden te verzenden en wordt tegenwoordig toegepast voor professionele doeleinden, zoals voor datacenters en glasvezelnetwerken in dorpen en steden. Steeds meer adressen hebben glasvezel tot aan de deur en hebben hiermee de mogelijkheid te kiezen voor glasvezel abonnementen.

Vanaf de glasvezelaansluiting binnen het pand kan overgegaan worden op UTP ethernet bekabeling. Voor de meeste bedrijfsnetwerken volstaat UTP bekabeling prima. Ze zijn verkrijgbaar tot CAT7 waarmee snelheden behaald kunnen worden tot 10 GB/s met een bandbreedte van 600 mHz.

Bestel voordelig online

Kies de ethernet kabel(s) die u nodig heeft en bestel online bij ons in de webshop. We bieden bekabeling en bijbehorende accessoires en gereedschappen van hoge kwaliteit, zonder dat u er te veel voor betaald.

Wij streven ernaar zo veel mogelijk gelijk vanuit eigen voorraad te leveren. Plaatst u de bestelling op een werkdag voor 16.30 uur, dan verzenden wij deze nog dezelfde dag!*

Hulp nodig?

Komt u er nog niet helemaal uit welke kabel u moet kiezen in uw situatie, of heeft u andere netwerk gerelateerde vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerker denken graag met u mee!

N.B. Glasvezel kabels op maat worden bij een externe partij voor u op maat gemaakt. Heeft u glasvezel op maat besteld, houd dan rekening met een levertijd van circa 1 week.