Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Bekabeling

Ethernet kabel kopen?

Of u nu op zoek bent naar een UTP patchkabeltje voor thuis, een UTP kabel op rol, een glasvezel kabel met connectoren, een prefab glasvezel kabel op maat, etc., bij ons bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid aanbod ethernet kabels om overal een netwerkverbinding tot stand te kunnen brengen.

Naast het vinden van de juiste ethernet kabel, kunt u bij ons ook terecht voor de bijbehorende accessoires en gereedschappen.

UTP of glasvezel

Bij UTP-bekabeling wordt data verzonden via 100% koper aderparen of CCA aderparen (aluminium geleider met een dun laagje koper). Glasvezel is een nieuwere techniek waarbij de data razendsnel verzonden wordt met lichtpulsen via flinterdunne vezels van glas.

Glasvezel kabels zijn in staat om signalen over grote afstanden te verzenden en wordt tegenwoordig toegepast voor professionele doeleinden, zoals voor datacenters en glasvezelnetwerken in dorpen en steden. Steeds meer adressen hebben glasvezel tot aan de deur en hebben hiermee de mogelijkheid te kiezen voor glasvezel abonnementen.

Vanaf de glasvezelaansluiting binnen het pand kan overgegaan worden op UTP ethernet bekabeling. Voor de meeste bedrijfsnetwerken volstaat UTP bekabeling prima. Ze zijn verkrijgbaar tot CAT7 waarmee snelheden behaald kunnen worden tot 10 GB/s met een bandbreedte van 600 mHz.

Bestel voordelig online

Kies de ethernet kabel(s) die u nodig heeft en bestel online bij ons in de webshop. We bieden bekabeling en bijbehorende accessoires en gereedschappen van hoge kwaliteit, zonder dat u er te veel voor betaald.

Wij streven ernaar zo veel mogelijk gelijk vanuit eigen voorraad te leveren. Plaatst u de bestelling op een werkdag voor 16.30 uur, dan verzenden wij deze nog dezelfde dag!*

Hulp nodig?

Komt u er nog niet helemaal uit welke kabel u moet kiezen in uw situatie, of heeft u andere netwerk gerelateerde vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerker denken graag met u mee!

N.B. Glasvezel kabels op maat worden bij een externe partij voor u op maat gemaakt. Heeft u glasvezel op maat besteld, houd dan rekening met een levertijd van circa 1 week.

FAQ's over utp-kabels

Wat is een utp kabel?

Een utp kabel is een netwerkkabel. Hiermee verbind je netwerkapparaten - zoals tv, computer of laptop - met het internet. De naam utp kabel wordt vaak als verzamelbegrip gebruikt voor alle netwerkkabels, maar letterlijk vertaald betekend het 'unshielded twisted pair'. Dit is dus een niet afgeschermde kabel. Uiteraard zijn er ook afgeschermde kabels: de stp en ftp kabels. Wat deze afkortingen betekenen en wanneer je welke kabel nodig hebt, lees je hier.

Wat is het verschil tussen een Cat5, Cat6 en Cat7 kabel?

Cat 5, Cat 6, Cat 6a en Cat 7 verschillen in datasnelheid en bandbreedte. Hoe hoger de categorie des te sneller de dataoverdracht en des te meer data tegelijkertijd kunnen worden overgedragen. 

  1. Een Cat5e kabel is geschikt voor gigabit netwerken, haalt snelheden tot 1000 Mbit/s en heeft een doorvoersnelheid van 100mhz.
  2. Een Cat6 kabel ondersteunt gigabit netwerken. Deze kabel bereikt snelheden tot 1000 Mbit/s en heeft een doorvoersnelheid van 250mhz.
  3. Een Cat6a kabel is geschikt voor 10-gigabit netwerken. Deze kabel haalt snelheden tot 10.000 Mbit/s en een doorvoersnelheid van 500mhz.
  4. Een Cat7 kabel ondersteunt 10-gig netwerken. Deze kabel haalt, net als de Cat6a kabel, snelheden tot 10.000 Mbit/s, maar heeft een doorvoersnelheid van maar liefst 600mhz.

 

Wil je weten wanneer je welke kabel nodig hebt? Lees dan hier de uitgebreide uitleg met praktijk voorbeelden.

Wat is rj45?

Een rj45 stekker is een standaard netwerk plug. Deze stekker zit aan beide kabeleinden van kant-en-klare patchkabels. Een computer, modem, ethernet switch en smart tv hebben een rj45 poort. Via deze poort sluit je de patchkabels aan en komt de internetverbinding tot stand. Heb je netwerk kabels op rol zónder rj 45 connector? Lees dan hier hoe je de stekker eenvoudig op de kabel monteert.