Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Glasvezel accessoires

Welke glasvezel accessoires heb ik nodig?

Bij de aanleg van een glasvezel netwerk zijn vaak ook speciale glasvezel accessoires benodigd. Maak hier uw keuze uit onze ruime aanbod. Komt u er niet helemaal uit welke accessoires u nodig heeft, neem dan gerust contact op met onze deskundige helpdesk.

Converters

Een glasvezel converter zet glasvezel signalen om naar koper signalen en andersom. Tevens zorgt de converter ervoor dat de signalen zonder kwaliteitsverlies over grotere afstanden verzonden kunnen worden.

SFP (mini GBic) module

De SFP module, voorheen ook wel mini-GBic genoemd, maakt het mogelijk om glasvezel aan te sluiten op de koperen poorten van een ethernet switch. Het is een tranceiver welke het lichtsignaal van glasvezel om zet naar een signaal voor het kopernetwerk.

Lascassettes

De glasvezel lascassette is een houder welke plaats biedt aan een lasbeschermer in een lasomhulsel. Onmisbaar na het fusielassen voor een betrouwbare huisvesting.

Patchpanelen

Met een patchpaneel zorgt u ervoor dat alle glasvezelkabels netjes aangesloten kunnen worden in de patchkast. Onmisbaar bij een uitgebreid netwerk om overzicht te houden.

Koppelingen

Met een glasvezel koppelstuk zijn verschillende glasvezelkabels gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Dit kan los zijn, maar ook in een patchpaneel. De koppelingen zijn in veel verschillende soorten verkrijgbaar, zodat u altijd de gewenste glasvezelkoppelingen kunt maken.