Glasvezel accessoires

Welke glasvezel accessoires heb ik nodig?

Bij de aanleg van een glasvezel netwerk zijn vaak ook speciale glasvezel accessoires benodigd. Maak hier uw keuze uit onze ruime aanbod. Komt u er niet helemaal uit welke accessoires u nodig heeft, neem dan gerust contact op met onze deskundige helpdesk.

Converters

Een glasvezel converter zet glasvezel signalen om naar koper signalen en andersom. Tevens zorgt de converter ervoor dat de signalen zonder kwaliteitsverlies over grotere afstanden verzonden kunnen worden.

SFP (mini GBic) module

De SFP module, voorheen ook wel mini-GBic genoemd, maakt het mogelijk om glasvezel aan te sluiten op de koperen poorten van een ethernet switch. Het is een tranceiver welke het lichtsignaal van glasvezel om zet naar een signaal voor het kopernetwerk.

Lascassettes

De glasvezel lascassette is een houder welke plaats biedt aan een lasbeschermer in een lasomhulsel. Onmisbaar na het fusielassen voor een betrouwbare huisvesting.

Patchpanelen

Met een patchpaneel zorgt u ervoor dat alle glasvezelkabels netjes aangesloten kunnen worden in de patchkast. Onmisbaar bij een uitgebreid netwerk om overzicht te houden.

Koppelingen

Met een glasvezel koppelstuk zijn verschillende glasvezelkabels gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Dit kan los zijn, maar ook in een patchpaneel. De koppelingen zijn in veel verschillende soorten verkrijgbaar, zodat u altijd de gewenste glasvezelkoppelingen kunt maken.