Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Kabelhaspels

per pagina

Kabelhaspel kopen?

Een kabelhaspel is een ideaal hulpmiddel als u vaak stroomvoorziening nodig heeft op een plek waar geen stopcontact is. Ze zijn zeer handig in gebruik doordat u het verlengsnoer na gebruik weer eenvoudig oprolt. Een volgende keer dat u weer een verlengkabel nodig heeft, is de kabel weer heel eenvoudig uit te rollen. Geen gedoe met verlengkabels die in de knoop zitten.

Kabelhaspels voor thuis of professioneel gebruik bestelt u eenvoudig online op Patchkast.be. Verkrijgbaar tot 4 aansluitingen en maar liefst 50 meter.