Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Multimode glasvezelbekabeling

Multimode glasvezelkabel kopen?

Optical Multimode (OM) bekabeling maakt gebruik LED licht. Deze lichttechniek bestaat uit meerdere golfpatronen die door de kern van de glasvezel verstuurd kunnen worden. De kern van een multimode glasvezel is ook een stuk breder dan het geval is bij single-mode. Ter vergelijking: de totale vezelgrote plus mantel bij beide glasvezels is 125 micron (0,125 mm). Dit komt overeen met een mensenhaar. Echter de kern waardoor het licht verzonden wordt is bij multimode 50 micron in tegenstelling tot slechts 9 micron bij single-mode. Daarom staat er bij multimode glasvezel ook vaak de aanduiding 50/125µ vermeldt.

Waar het licht bij single-mode alleen in één rechte lijn door het midden van de kern van de glasvezel verstuurd kan worden, worden de lichtstralen bij multimode tegen de wanden van de kern weerkaatst. Hierdoor worden bij multimode minder hoge snelheden gehaald, maar is het wel in staat meer signalen tegelijkertijd over te brengen. Meer bandbreedte dus!