Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Kabelmanagement

 1. 19 Inch Kabelbundel Houder (Verstelbaar)
  19 Inch Kabelbundel Houder (Verstelbaar)
  Art.nr. (SKU): DS-Cableround
  Aanbieding
  € 47,50 Reguliere prijs € 57,48 € 42,50 Speciale prijs € 51,43
per pagina

Kabelmanagement kopen?

Voor kabels wegwerken in patchkasten en patchkasten zijn kabelmanagement units een geschikte oplossing. Kabelmanagement is voorzien van 19 inch profielen waardoor zij snel en eenvoudig geplaatst kan worden in een patchkast. Kabelmanagement zorgt ervoor dat bekabeling netjes en overzichtelijk kan worden weggewerkt. Wanneer kabels geclusterd in kabelmanagement units worden gelegd zijn bijvoorbeeld telefoniekabels makkelijk te onderscheiden van ethernetkabels. Op deze manier is snel een overzicht gevormd.

Kabels wegwerken op kantoor

Wij leveren echter niet alleen kabelmanagement voor in server- en patchkasten, maar ook accessoires die geschikt zijn voor het wegwerken en netjes clusteren van kabels onder het bureau. Zo houdt u ook de werkplek(ken) netjes, zonder een wirwar aan kabels onder het bureau.