9U Wand Patchkast

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

9U Wand Patchkast kopen?

Bent u op zoek naar een compacte 19 inch patchkast? Dan komt u waarschijnlijk uit op een wand patchkast. Het voordeel van deze modellen is dat ze weinig ruimte in nemen en geschikt zijn om op te hangen aan de muur. Op deze pagina vindt u ons ruime aanbod 9U wand patchkasten.

Met ons ruimte aanbod zit er ongetwijfeld een 9U wand patchkast van uw keuze tussen. Ze zijn voorzien van een geluid reducerende glazen deur met slot. Dit maakt ze uitermate geschikt voor plaatsing in bijvoorbeeld een kantoorruimte.

Eenvoudige toegang na wandmontage

Standaard zijn onze 9U wandkasten 600mm breed en 500mm hoog, maar u heeft de keuze uit 450mm en 600mm diepe varianten. De 600mm diepe 9U wandkasten zijn tevens verkrijgbaar met een zwenkmechanisme (kantelbaar), zodat u achteraf nadat de kast aan de muur is gemonteerd, altijd gemakkelijk aan de achterzijde van de apparatuur in de patchkast kan komen.

Online bestellen in onze webshop

Een 9U wand patchkast is in diverse varianten eenvoudig online te bestellen in onze webshop. Vergeet hierbij ook niet de bijbehorende patchkast accessoires te bestellen om op deze manier de wand patchkast netjes en overzichtelijk in te kunnen richten. Ons streven is om direct uit voorraad te leveren. Dit betekent, wanneer u de bestelling op werkdagen voor 16:00 uur plaatst, wij deze dezelfde dag nog verzenden.