27U Patchkast

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

27U Patchkast eenvoudig online kopen

Op Patchkast.com vindt u een ruim aanbod 19 inch 27U patchkasten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende breedte- en dieptematen en met glazen of geperforeerde voordeur. Met een hoogte van 1400mm zijn ze ideaal voor het installeren van diverse netwerkoplossingen.

Is 27U de juiste afmeting?

Een 27u patchkast is een kast van 27HE (hoogte eenheden) hoog. 1HE ook wel 1U genoemd is 1,75 inch = 4,445 cm. Een 27U patchkast heeft een totale hoogte van 1400mm en bevat 19 inch profielen met hoogte aanduiding. Een perfecte 19 inch serverkast geschikt voor diverse netwerkoplossingen voor uw bedrijf.

Een 27U rack is leverbaar met een 600mm of 800mm brede buitenafmeting. De montageprofielen in de kast zijn altijd 19 inch, dus 19 inch apparatuur kan altijd zonder problemen in het rack gemonteerd worden. Het verschil in beide breedtematen is dat de 200mm extra ruimte ten goede komt aan een makkelijkere toegang aan de zijkanten van de profielen, zodat de apparatuur eenvoudiger in de kast gemonteerd kan worden. Tevens is er plek voor een kabelgoot om de kabels netjes achter weg te werken.

Voor de diepte van de patchkast heeft u keuze uit 600mm, 800mm of 1000mm. Welke diepte u moet kiezen hangt af van de diepste apparatuur die erin komt te hangen. Houd hierbij ook rekening met ruimte voor de bekabeling aan de achterzijde.

Glazen of geperforeerde deur?

Onze 27U patchkasten zijn verkrijgbaar met een voordeur van glas (achterzijde plaatstaal) of een geperforeerde deuren. Gaat u gebruik maken van patch-oplossingen waarbij geen extreme warmte vrij komt, dan kunt u het beste kiezen voor een glazen deur. Deze verkleint stofontwikkeling in de kast en heeft een geluid reducerende werking. Komen er meerdere servers in het 27U rack te hangen, kies dan voor een geperforeerde deur vanwege de betere ventilerende eigenschappen

Bestel voordelig online

Bij Patchkast.be kunt u altijd een 27U patchkast kopen met de bijbehorende serverkast accessoires die u nodig heeft. Wij bieden u een ruim assortiment 27U patchkast in verschillende breedte- en dieptematen. Op zoek naar een wand patchkast, mini patchkast of UTP kabels? Geen probleem, ook deze vindt u online in onze webshop.

Via onze webshop kunt u eenvoudig een patchkast online bestellen. Met behulp van de zoekfilter aan de linkerkant komt u eenvoudig tot de gewenste afmeting. Na het voltooien van de bestelling zorgen wij ervoor dat de 27U patchkast zo snel mogelijk geleverd wordt. Dit betekent voor u: op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.