Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

32U Patchkast

per pagina

32U Patchkast kopen?

Op Patchkast.be bent u aan het juiste adres voor een ruim aanbod 19 inch 32U patchkasten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende breedte- en dieptematen en met glazen of geperforeerde voordeur.

Buitenmaat

Een 32U rack (1600mm hoog) is leverbaar met een breedte van 600mm of 800mm, maar beide varianten zijn standaard voorzien van 19 inch profielen voor het probleemloos monteren van 19 inch netwerk apparatuur. Het verschil komt bij de 800mm brede patchkast ten goede aan de extra werkruimte naast de 19” profielen. Deze vrije ruimte vergemakkelijkt het plaatsen van de apparatuur en tevens is er plek voor een kabeldoorvoer om de kabels netjes weg te werken.

Voor de diepte van de patchkast heeft u keuze uit 600mm, 800mm of 1000mm. Bepaal de diepte aan de hand van de diepste apparatuur die erin komt te hangen en hierbij rekening te houden met ruimte voor de bekabeling aan de achterzijde.

Glazen of geperforeerde deur?

Onze 32U patchkasten zijn verkrijgbaar met een voordeur van glas (achterzijde plaatstalen deur) of een geperforeerde deuren. Komen er meerdere servers en/of andere warmte producerende apparatuur in de patchkast te hangen, kies dan voor een geperforeerde deur vanwege de betere ventilerende eigenschappen. Gaat u gebruik maken van patch-oplossingen waarbij geen extreme warmte vrij komt, dan kunt u het beste kiezen voor een glazen deur. Deze verkleint stofontwikkeling in de kast en heeft een geluid reducerende werking.

Bestel voordelig online

Een 32U patchkast en eventuele toebehoren bestelt u eenvoudig online bij ons in de webshop. Wij streven ernaar zo veel mogelijk gelijk vanuit eigen voorraad te leveren. Plaatst u de bestelling op een werkdag voor 16.00 uur, dan verzenden wij deze nog dezelfde dag!

Komt u er nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice.