Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Gereedschappen

Waarom UTP gereedschappen gebruiken?

Het aanleggen van bekabelingsnetwerken kan een lastige klus zijn. Om het aanleggen van bekabelingsnetwerken te vereenvoudigen zijn onze UTP gereedschappen geen overbodige luxe.

Welke utp gereedschappen zijn er?

Wanneer kabels aangesloten worden, op connectoren of met LSA-toepassingen, moeten de aderparen bloot liggen. Om de bekabeling te ontbloten van de huls en de aderparen bloot te leggen zonder deze te beschadigen dient er gebruik te worden gemaakt van kabelstrippers.

Wanneer stugge internetbekabeling LSA moet worden aangesloten is dit onmogelijk te doen met de hand. Een LSA-tang is een eenvoudig hulpmiddel om aderparen op de juiste manier en lengte te monteren op LSA toepassingen.

Om op soepele internetbekabeling connectoren te bevestigen is een krimptang nodig. Wanneer de aderparen op de juiste manier in connector is geplaatst dient deze door middel van een krimptang te worden vastgeklemd.

Wanneer men aangesloten netwerkbekabeling wenst te testen is test gereedschap een vereiste. Met test gereedschap is eenvoudig en snel het netwerksignaal te testen en daarnaast ook of de kabel op de juiste manier is aangesloten.

Naast de bovengenoemde UTP gereedschappen zijn er ook nog andere handige gereedschappen. Denk hierbij aan kabeltrekkers, persluchtspuitbussen, etc.