47U Patchkast

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

47U Patchkast kopen?

Op Patchkast.be bent u aan het juiste adres voor een ruim aanbod 19 inch 47U patchkasten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende breedte- en dieptematen en met glazen of geperforeerde voordeur.

Buitenafmeting

Een 47U patchkast is standaard 2200mm hoog en leverbaar in een breedte van 600mm of 800mm. De montageprofielen in de kast zijn altijd 19 inch, dus 19 inch apparatuur kan altijd probleemloos in het 47U rack gemonteerd worden. Het verschil in beide breedtematen is dat de 200mm extra ruimte ten goede komt aan een makkelijkere toegang aan de zijkanten van de profielen, zodat de apparatuur eenvoudiger in de patchkast gemonteerd kan worden. Tevens is er plek voor een kabeldoorvoer om de kabels netjes achter weg te werken.

Voor de diepte van de patchkast heeft u keuze uit 800mm of 1000mm Bepaal de diepte aan de hand van de diepste apparatuur die erin komt te hangen houd hierbij rekening met ruimte voor de bekabeling aan de achterzijde.

Type deuren

Onze 47U patchkasten zijn verkrijgbaar met een voordeur van glas of een geperforeerde voordeur. Bij de keuze voor een geperforeerde voordeur kan er ook gekozen worden voor geperforeerde splitdeuren achter. Komen er meerdere servers of andere warmte-producerende apparatuur in de patchkast te hangen, dan kan er het beste gekozen worden voor geperforeerde deuren vanwege de ventilerende eigenschappen. Gaat u gebruik maken van patch-oplossingen waarbij er geen extreme warmte vrij komt, dan kunt u het beste kiezen voor een glazen deur. Deze verkleint stofontwikkeling in de kast en heeft een geluid reducerende werking.

Voordelig online bestellen

Een patchkast met een hoogte van 47U kunt u eenvoudig online bestellen in onze webshop. Wij voeren een ruime voorraad, wat ervoor zorgt dat wij zoveel mogelijk direct uit voorraad kunnen leveren. Op deze manier wordt de geplaatste bestelling snel geleverd.

Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem gerust contact met ons op.