Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Gereedschap

Glasvezel gereedschap

Op zoek naar glasvezel gereedschap? Dan zit u hier goed. Gereedschap speciaal geschikt voor glasvezel is bij ons te bestellen. Van uitgebreide gereedschapsets, een fusielasmachine tot de benodigde schoonmaakmiddelen. Onmisbaar bij het monteren en demonteren van glasvezel bekabeling.

Gereedschapsets

De gereedschapset bevat alles wat nodig is voor glasvezel. Of het nu gaat om reinigen, testen of strippen. Met een dergelijke set heeft u altijd het juiste glasvezel gereedschap bij de hand.

Fusielasmachine

Een dergelijk lasapparaat is speciaal ontworpen voor het aan elkaar "smelten" van glasvezeluiteinden. Zelfs ultradunne 9 micron vezels zijn nauwkeurig aan elkaar vast te lassen.

Glasvezel stripper

De glasvezel stripper maakt het mogelijk om veilig de kabelmantel van een glasvezelkabel te verwijderen.

Glasvezelschaar

Een glasvezelkabel is opgebouwd uit meerdere beschermlagen. De tweede beschermende laag, onder de kabelmantel is kevlar. De glasvezelschaar is een hulpmiddel voor het snijden van kevlar (aramide).

Glasvezel tester

Hulpmiddel voor het testen van een glasvezel. Hiermee kunnen eenvoudig storingen gevonden worden in de glasvezel. Een te scherpe bocht of breuk zal duidelijk oplichten.

Schoonmaakmiddelen

Reinigingsmiddelen welke geschikt zijn voor het schoonmaken van glasvezel.