Gereedschap

Glasvezel gereedschap

Op zoek naar glasvezel gereedschap? Dan zit u hier goed. Gereedschap speciaal geschikt voor glasvezel is bij ons te bestellen. Van uitgebreide gereedschapsets, een fusielasmachine tot de benodigde schoonmaakmiddelen. Onmisbaar bij het monteren en demonteren van glasvezel bekabeling.

Gereedschapsets

De gereedschapset bevat alles wat nodig is voor glasvezel. Of het nu gaat om reinigen, testen of strippen. Met een dergelijke set heeft u altijd het juiste glasvezel gereedschap bij de hand.

Fusielasmachine

Een dergelijk lasapparaat is speciaal ontworpen voor het aan elkaar "smelten" van glasvezeluiteinden. Zelfs ultradunne 9 micron vezels zijn nauwkeurig aan elkaar vast te lassen.

Glasvezel stripper

De glasvezel stripper maakt het mogelijk om veilig de kabelmantel van een glasvezelkabel te verwijderen.

Glasvezelschaar

Een glasvezelkabel is opgebouwd uit meerdere beschermlagen. De tweede beschermende laag, onder de kabelmantel is kevlar. De glasvezelschaar is een hulpmiddel voor het snijden van kevlar (aramide).

Glasvezel tester

Hulpmiddel voor het testen van een glasvezel. Hiermee kunnen eenvoudig storingen gevonden worden in de glasvezel. Een te scherpe bocht of breuk zal duidelijk oplichten.

Schoonmaakmiddelen

Reinigingsmiddelen welke geschikt zijn voor het schoonmaken van glasvezel.