Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

18U Patchkast

per pagina

18U Patchkast kopen?

Op Patchkast.be vindt u een ruim aanbod 18U patchkasten. U heeft de keuze uit verschillende breedte- en dieptematen en verschillende type deuren. Met een hoogte van 1000mm zijn ze ideaal voor het installeren van diverse netwerkoplossingen.

U kunt kiezen uit een breedtemaat van 600mm of 800mm. Voor het plaatsen van apparatuur maakt dit niet uit, deze kan altijd tussen de standaard 19 inch profielen gemonteerd worden. Echter bij de 800mm brede variant heeft u hiervoor 200mm extra werkruimte ter beschikking en is er plek voor een kabelgoot om de bekabeling netjes weg te werken.

Een 18U patchkast is verkrijgbaar met een dieptemaat van 600mm, 800mm of 1000mm. Welke diepte u moet kiezen hangt af van de diepste apparatuur die er in de patchkast komt te hangen. Houd hierbij ook rekening met ruimte voor de bekabeling aan de achterzijde.

Glas of geperforeerd?

Onze 18U patchkasten zijn verkrijgbaar met een glazen of geperforeerde voordeur. Gaat u gebruik maken van patch-oplossingen waarbij geen extreme warmte vrij komt, dan kunt u het beste kiezen voor een glazen deur. Deze verkleint stofontwikkeling in de kast en is geluid reducerend. Komen er meerdere servers in het rack te hangen, kies dan voor een geperforeerde deur. Deze zorgt voor een betere ventilatie in de kast.

Eenvoudig online bestellen

Een patchkast voorzien van 18 Units hoog, met eventueel bijbehorende accessoires, is eenvoudig online te bestellen in onze webshop. Ons magazijn is voorzien van een ruime voorraad waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat de patchkast, mits op werkdagen voor 16:00 uur besteld, in de meeste gevallen dezelfde dag nog wordt verzonden.

Hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste 18U Patchkast? Neemt u dan gerust contact met ons op voor professioneel advies.