Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

CAT6 bekabeling

CAT6 kabels kopen?

Wanneer men zoekt naar internetkabels komt al vrij snel de term CAT6 naar boven. CAT6 patchkabels zijn internetkabels van de 6e generatie. Deze kabels zijn de standaard netwerkkabels en kunnen doorvoersnelheden van 250 megahertz bij overdrachtssnelheden van 1000mb/s bereiken.

Gegoten aderparen of op rol?

CAT6 kabels zijn verkrijgbaar op rol en kant en klaar. Kant en klare patchkabels zijn voorzien van aderparen welke gegoten zijn in de connectoren. Patchkabels zijn verkrijgbaar in lengtes tot 50 meter en in beschermde en onbeschermde versies.

Kabels op rol zijn standaard niet voorzien van connectoren en verkrijgbaar in 2 varianten, namelijk: soepel en stug. Soepele kabels gebruikt men om connectoren op te bevestigen en stugge kabels zijn te gebruiken in LSA toepassingen.

Beschermd of onbeschermd?

Wanneer het gaat over netwerkbekabeling zijn er beschermde- en onbeschermde kabels verkrijgbaar. Onbeschermde kabels (UTP) zijn te gebruiken wanneer de kabel niet langs stroom- en/of COAX kabels komt te liggen.

Beschermde kabels zijn binnenin afgeschermd doormiddel van een folie en daardoor kunnen de verstorende effecten van stroom-en/of COAX kabels geen negatieve invloed uitoefenen op het netwerksignaal.