Onze principes

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Indien er een product niet op voorraad zijn wij door middel van onze kennis over onze eigen serverkasten in staat in te spelen op onze voorraad. Wij hebben altijd een passende oplossing voor u. In dit geval zorgen wij ervoor dat in overleg uw serverkast op tijd geleverd wordt.

Telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur

Dagelijks versturen wij tientallen pakketten en pallets, na volle tevredenheid van onze klanten. Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail: info@dsit.nl

30.000+ geregistreerde klanten

Inmiddels is ons klantenbestand uitgegroeid tot meer dan 30.000 geregistreerde klanten. Bestellingen en offertes zijn te beheren in het account. U kunt eenvoudig eerdere bestellingen opnieuw bestellen, offertes accepteren en facturen downloaden.