Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Glasvezel schaar

 1. Kevlar glasvezel schaar FOKC
  Kevlar glasvezel schaar FOKC
  Art.nr. (SKU): GV-11017
  € 42,28 € 51,16
per pagina

Glasvezelscharen

Een glasvezelkabel is opgebouwd uit meerdere beschermlagen. Om de tweede beschermlaag (kevlar) onder de kabelmantel veilig weg te kunnen snijden, is een kevlarschaar nodig. Deze kevlarschaar wordt daarom ook wel vaak een glasvezelschaar genoemd. Binnen de glasvezelscharen categorie zijn er twee producten verkrijgbaar. De KS-1 glasvezelschaar is een universele tool voor het snijden van kevlar en/of aramide garen. Daarnaast is de FOKC glasvezelschaar verkrijgbaar. Deze lichtgewicht schaar beschikt over gekartelde messen voor een schone en gladde snede.