Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Test gereedschap

Glasvezeltesters

Een glasvezeltester is een handig hulpmiddel om snel een glasvezel te testen. Storingen worden snel gevonden en een eventuele oorzaak zal duidelijk oplichten, bijvoorbeeld bij een breuk of een te scherpe bocht. De assortiment glasvezeltesters is opgedeeld in test laserpennen en adapters. De test laserpennen zijn in een tweetal testers te verkrijgen met een bereik van respectievelijk 3 en 5 kilometer. Het is mogelijk om een 2.50mm ferulle te testen met de betreffende pennen. Om een 1.25mm ferulle te testen is er een test adapter verkrijgbaar die gekoppeld kan worden aan de test laserpen.