Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

OM2 glasvezelbekabeling

per pagina

Glasvezel OM2 patchkabel kopen?

OM2 is de opvolger van OM1. Waar de glasvezel kern bij OM1 nog 62,5/125µ in doorsnede was, is dit bij OM1 nog maar 50/125µ. Hierdoor heeft het golfpatroon van de lichtstralen minder "bewegingsruimte". Tevens is er gebruik gemaakt van helderder glas. Zowel het helderder glas en de smallere kern van de glasvezel hebben ervoor gezorgt dat er minder weerstand ontstaat om de lichtimpulsen via de glasvezel te versturen. Dit resulteert in hogere snelheden van data-overdracht over langere afstanden.

OM2 glasvezel is ontworpen voor gebruik in utiliteitsbouw, industrie en datacenters en is staat om een snelheid te halen van maximaal 10 GB/s over een maximale afstand van ruim 80 meter.