Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

DANICOM CAT5e op rol - 100% koper

per pagina

DANICOM CAT5e kabel op rol kopen?

Wanneer kabels over langere afstanden en door muren moeten worden gelegd zijn kabels met gegoten connectoren vaak niet geschikt. Voor deze kabels moeten grote gaten worden geboord in muren. Danicom's professionele CPR gecertificeerde Cat5e kabels op rol zijn niet voorzien van connectoren, hierdoor zijn de kabels eenvoudig te trekken en is de benodigde grootte van gaten in de muur beperkt.

Beveiligd of niet?

Wanneer kabels naast stroom- en/of Coaxkabels komen te liggen kunnen UTP kabels signaalstoring te krijgen. Beschermde ( FTP of hoger) cat5e kabels op rol kennen dit probleem niet, deze kabels zijn afgeschermd waardoor storing niet meer optreedt.