Cat5e patchkabels - 100% koper

Producten 1-128 van 130

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

100% koper patchkabels CAT5e

Een CAT5e kabel haalt snelheden tot wel 1000 Mbit/s en met een doorvoersnelheid tot 100 mHz. Maar om deze snelheden daadwerkelijk te kunnen behalen heeft u wel UTP kabels met een 100% koperen kern nodig.

Alleen met een CAT5e patchkabel 100% koper kan de volledige snelheid en kwaliteit van signaaloverdracht worden gegarandeerd. Dit is de reden dat alleen 100% koper patchkabels aan de ISO/IEC norm voldoen.

Voordelen 100% koper patchkabel

Alleen met koper kunnen optimale snelheden gegarandeerd worden, doordat koper veel minder weerstand heeft voor het overbrengen van signalen dan bijvoorbeeld aluminium, wat gebruik wordt bij CCA patchkabels. Om de maximale kwaliteit te behalen mag een patchkabel een maximale weerstand bieden van 9,38 Ohm DC per 100 meter bij een draaddikte van AWG24. Alleen 100% koper kabels kunnen hier aan voldoen. Met een CCA kabel is het ook mogelijk, maar dan neemt de dikte van de kabel toe.

Door de betere geleiding van een 100% koperen kern van de patchkabel kunnen de signalen een veel langere afstand overbruggen, zonder dat er kwaliteitsverlies optreedt. Ook is de flexibiliteit, met name op de langere termijn, vele malen beter en dit verminderd de kans op kabelbreuken.

CAT5e UTP kabel 100% koper kopen?

Bij ons kunt u terecht voor een ruim aanbod Cat5e 100% koper patchkabels van hoge kwaliteit. Hiermee bent u verzekert van de beste kwaliteit Cat5e kabels.

Bij Patchkast.be kunt u ze voordelig online bestellen!