Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

DANICOM CAT6 op rol - 100% koper

per pagina

DANICOM CAT6 kabel op rol kopen?

Danicom CAT6 kabels op rol zijn een ideale oplossing wanneer er lange afstanden overbrugt moeten worden. Deze professionele, CPR geclassificeerde CAT6 kabels op rol zijn niet voorzien van connectoren, hierdoor zijn er minder grote gaten nodig in muren. Wanneer de kabel gelegd is kan men eenvoudig de connector bevestigen aan de kabel.

Onbeschermd of beschermd?

Wanneer internetbekabeling naast stroom- en/of Coaxkabels komen te liggen kunnen UTP (onbeschermde) kabels signaalstoring krijgen. Beschermde kabels, FTP en SFTP kabels kennen dit probleem niet. Deze kabels zijn beveiligd waardoor COAX-en stroomkabels geen storing opleveren op deze kabels.