Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

10 Inch patchpanelen

per pagina

10 inch patchpanelen kopen?

Overzicht in de bekabeling is zeer belangrijk. Het voorkomt fouten bij de installatie en het werkt veel sneller en prettiger. Ook voor 10 inch patchkasten zijn hiervoor patchpanelen verkrijgbaar. Door gebruik te maken van een 10 inch patch panel kan snel in kaart worden gebracht welke kabel in de patchkast bij welke ruimte hoort.

Op het 10 inch patchpaneel bevinden zich aan de voorzijde de RJ45 poorten voor het aansluiten van de patchkabels en aan de achterzijde wordt de installatiekabel aangesloten. De RJ45 poorten zijn genummerd wat de mogelijkheid geeft om de kabel te "nummeren" en deze te laten corresponderen met het nummer op de wall-outlet. Hierdoor is in de 10 inch patchkast snel te zien welke kabel bij welke wandcontactdoos/ruimte hoort.