Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Standaard patchpanelen

per pagina

Standaard patchpanelen kopen?

In een patchkast komen vaak meerdere kabels te hangen/ liggen. Overzicht hierop is zeer belangrijk, niet worden alleen zo fouten voorkomen, het werkt ook prettiger en sneller. Door gebruik te maken van standaard patchpanelen kan snel in kaart worden gebracht welke kabel in de kast, bij welke ruimte hoort.

Op een standaard patchpaneel wordt aan de ene zijde een RJ45 patchkabel van de switch op het paneel aangesloten, en aan de andere zijde een installatiekabel. Dit wordt gedaan om een nummer te geven aan de kabel. Door dit nummer te laten corresponderen met het nummer op de wall outlet in de bestemde kamer, is snel te zien welke kabel bij welke ruimte hoort.