Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Keystone media boxes

 1. Keystone Media Box 1 poort
  Keystone Media Box 1 poort
  Art.nr. (SKU): DS-KC-MB1
  € 1,10 € 1,33
 2. Keystone Media Box 2 poorts
  Keystone Media Box 2 poorts
  Art.nr. (SKU): DS-KC-MB2
  € 2,17 € 2,63
 3. Keystone Media Box 12 poorts
  Keystone Media Box 12 poorts
  Art.nr. (SKU): NK-4033
  € 6,62 € 8,01
per pagina

Keystone media box kopen?

Een keystone media box is voorzien van één of meerdere poorten waarop keystones afgemonteerd kunnen worden. De media box kan op iedere gewenste plek gebruikt worden. Het is hiermee een ideaal accessoire voor gebruik op bijvoorbeeld een bureau of in het TV kastje. Zo voorziet u uw bureau of TV kastje van verschillende aansluitingen, overzichtelijk bij elkaar verzameld in 1 compacte media box. Keystones voor netwerk toepassingen vindt u in onze webshop, maar de verdeeldoos kan ook worden voorzien van onder andere USB, coax of hdmi keystones.