Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Keystones

per pagina

Keystones kopen?

Keystones kunnen gebruikt worden toegepast in een keystone patchpaneel. Er zijn hiervoor verschillende keystones verkrijgbaar. Door gebruik te maken van keystones kan een patchpaneel naar eigen wens worden voorzien van de gewenste aansluitingen.

LSA of toolless?

Vaak zijn keystones aan 1 zijde voorzien van een LSA aansluiting om de installatiekabel op af te monteren middels een LSA punchdown tool en aan de andere zijde een RJ45 aansluiting om een patchkabel op aan te sluiten. Ook zijn er keystones leverbaar waarbij geen gereedschap nodig is, de zogenoemde toolless keystones.

Patchkabels koppelen

Een keystone voor het koppelen van twee patchkabels in aan beide zijden voorzien van RJ45 aansluitingen. Ook deze keystones kunnen in het keystone patchpanel gemonteerd worden.