Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Keystones

per pagina

Keystones kopen?

Keystones kunnen gebruikt worden toegepast in een keystone patchpaneel. Er zijn hiervoor verschillende keystones verkrijgbaar. Door gebruik te maken van keystones kan een patchpaneel naar eigen wens worden voorzien van de gewenste aansluitingen.

LSA of toolless?

Vaak zijn keystones aan 1 zijde voorzien van een LSA aansluiting om de installatiekabel op af te monteren middels een LSA punchdown tool en aan de andere zijde een RJ45 aansluiting om een patchkabel op aan te sluiten. Ook zijn er keystones leverbaar waarbij geen gereedschap nodig is, de zogenoemde toolless keystones.

Patchkabels koppelen

Een keystone voor het koppelen van twee patchkabels in aan beide zijden voorzien van RJ45 aansluitingen. Ook deze keystones kunnen in het keystone patchpanel gemonteerd worden.