Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Keystone patchpanelen

Keystone patchpanelen kopen?

Standaard patchpanelen zijn altijd al voorzien van (vaak) 24 RJ45 keystone pluggen. Dit is niet het geval bij keystone patchpanelen. Deze patchpanelen zijn eigenlijk het frame van een patchpaneel, welke geheel naar eigen wens is in te richten. Er kan namelijk zelf besloten worden of elke poort van het patchpaneel voorzien gaat worden van een keystone plug. Dit is bijvoorbeeld gunstig wanneer er maar 7 kabels overzichtelijk moeten worden weggewerkt.

Voor keystone patchpanelen zijn verschillende soorten keystone pluggen verkrijgbaar, zoals HDMI keystone pluggen en audio keystone pluggen. Op deze manier zijn ook deze kabels overzichtelijk te krijgen in een patchkast of audio/video- rack.