Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Keystone patchpanelen

Keystone patchpanelen kopen?

Standaard patchpanelen zijn altijd al voorzien van (vaak) 24 RJ45 keystone pluggen. Dit is niet het geval bij keystone patchpanelen. Deze patchpanelen zijn eigenlijk het frame van een patchpaneel, welke geheel naar eigen wens is in te richten. Er kan namelijk zelf besloten worden of elke poort van het patchpaneel voorzien gaat worden van een keystone plug. Dit is bijvoorbeeld gunstig wanneer er maar 7 kabels overzichtelijk moeten worden weggewerkt.

Voor keystone patchpanelen zijn verschillende soorten keystone pluggen verkrijgbaar, zoals HDMI keystone pluggen en audio keystone pluggen. Op deze manier zijn ook deze kabels overzichtelijk te krijgen in een patchkast of audio/video- rack.