Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Muur patchpanelen

Muur patchpaneel kopen?

Door gebruik te maken van een muur patchpaneel kan er overzicht in de netwerkbekabeling worden geschept, zonder dat hiervoor een patchkast nodig is. Dat maakt een muur patch panel uitermate geschikt voor kleine netwerken. Het patchpaneel kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd, bijvoorbeeld in een meterkast.

Behalve dat ze niet tussen de profielen van een patchkast gemonteerd kunnen worden, bieden ze verder dezelfde mogelijkheden als de standaard 19 inch patchpanelen of 10 inch patchpanelen. Muur patchpanelen zijn voorzien van speciale beugels om ze aan de muur te kunnen bevestigen, maar het afmonteren van de installatiekabel en patchkabels gaat op dezelfde wijze. De 12 RJ45 poorten zijn genummerd om deze te kunnen laten corresponderen met de wall-outlets in het pand.