Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Muur patchpanelen

Muur patchpaneel kopen?

Door gebruik te maken van een muur patchpaneel kan er overzicht in de netwerkbekabeling worden geschept, zonder dat hiervoor een patchkast nodig is. Dat maakt een muur patch panel uitermate geschikt voor kleine netwerken. Het patchpaneel kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd, bijvoorbeeld in een meterkast.

Behalve dat ze niet tussen de profielen van een patchkast gemonteerd kunnen worden, bieden ze verder dezelfde mogelijkheden als de standaard 19 inch patchpanelen of 10 inch patchpanelen. Muur patchpanelen zijn voorzien van speciale beugels om ze aan de muur te kunnen bevestigen, maar het afmonteren van de installatiekabel en patchkabels gaat op dezelfde wijze. De 12 RJ45 poorten zijn genummerd om deze te kunnen laten corresponderen met de wall-outlets in het pand.